Takläggare Fagersta

En effektiv takläggare i Fagersta

Om oss

Ett företag att lita på

Om du anlitar oss så kommer din tjänst alltid att skräddarsys efter dina behov. Vi genomför alltid en noggrann planering inför varje projekt och vi ger våra kunder ett bra underlag för personlig planering i form av en kostnadsfri kalkyl. Vi vet att det ger en en trygghet. Likaså vet vi att vi aldrig är bättre än vårt senaste jobb och det är något som gör att vi behandlar alla uppdrag med lika stor seriositet.

Ett bra tecken på vår kompetens är de referenser som vi skaffat oss och vi ser gärna att du tittar igenom vårt bildgalleri för att skaffa dig en bild av hur det färdiga resultatet kan se ut då vi varit i farten. Vi jobbar med takläggning och takreparationer, men vi kan även erbjuda våra tjänster inom andra områden.

Behöver du hjälp med att en fasadrenovering, att byta ut dina hängrännor och stuprör eller byta ut dina fönster och dörrar – ja, då är vi företaget för dig. Gällande fönster och dörrar så sker tillverkningen av dessa i Finland och vi kan naturligtvis hjälpa dig att montera dessa på plats också.

Anlita oss och få en takläggare som skiljer sig från mängden. Vi lägger tak som ingen annan i Sverige gör och vi är effektiva, kompetenta samt lämnar garanti på våra jobb.

 

Kostnadsfri offert på din takläggning i Fagersta? Självklart!