Om oss

Ett företag att lita på

Vitaly Bygg startade i februari 2012. Vi är ett byggföretag med stor bredd som utför takläggning och en rad andra tjänster i Fagersta och hela Dalarna. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och privatpersoner och arbetar alltid med kvalitet i första hand. Vi använder därför alltid material från kända tillverkare. Detta gör att vi alltid kan leverera enligt våra kunders höga förväntningar.

Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina behov

När du anlitar oss så kommer din tjänst alltid att skräddarsys efter dina behov. Vi genomför alltid en noggrann planering inför varje projekt och vi ger våra kunder ett bra underlag för personlig planering i form av en kostnadsfri kalkyl. Vi vet att det ger en trygghet. Likaså vet vi att vi aldrig är bättre än vårt senaste jobb och det är något som gör att vi behandlar alla uppdrag med lika stor seriositet.

Ett bra tecken på vår kompetens är de referenser som vi skaffat oss och många återkommande kunder. Vi jobbar med takläggning och takreparationer, men vi kan även erbjuda våra tjänster inom andra områden.

Behöver du hjälp med att en fasadrenovering då är vi företaget för dig. 

Anlita oss och få en takläggare i Fagersta som skiljer sig från mängden. Vi lägger tak av högsta kvalitet och är effektiva, kompetenta samt lämnar garanti på våra jobb.

firmabilar vitaly bygg takläggare fagersta

Kostnadsfri offert på din takläggning i Fagersta? Självklart!